قیمت ساخت و فروش شیر پروانه ای

شیر پروانه ای یا باترفلای ولو یکی از انواع شیرآلات ربع گرد است که به دو صورت دستی و خودکار در بازار خرید و فروش می‌شود. ما در گروه آوان ولو در زمینه ساخت باترفلای ولو فعالیت داشته و انواع این محصولات را با بهترین قیمت به شما عرضه می‌کنیم. شما می‌توانید برای اطلاع از قیمت شیر پروانه ای یا ثبت سفارش خرید این محصول با ما در آوان تماس بگیرید.

قیمت شیر پروانه ای

انواع شیرپروانه ای براساس نوع عملگر

محصولات شیر پروانه ای آوان ولو

سوالات متداول

از چه موادی در ساخت باترفلای ولو استفاده می‌شود؟

امروزه انواع شیر پروانه ای را از فلزات مختلفی مانند کربن استیل فولادی، استیل ضدزنگ، برنج، چدن و آلیاژ‌های مختلف می‌سازند.

آیا امکان ارائه سفارش ساخت باترفلای ولو به آوان وجود دارد؟

بله. شما می‌توانید سفارش ساخت انواع شیر پروانه ای با مشخصات دلخواه خود را به ما در آوان ارائه داده و محصول موردنظرتان را تحویل بگیرید.

آیا آوان در زمینه فروش شیر پروانه ای از دیگر برند‌ها هم فعالیت می‌کند؟

آوان یک گروه تولیدکننده انواع شیر پروانه ای است که بیش از ۱۰ سال در این زمینه فعالیت داشته و محصولاتی با برند اختصاصی خود را به بازار عرضه می‌کند. شما می‌توانید برای خرید شیر پروانه ای با قیمت رقابتی با ما تماس بگیرید.

چه نوع شیر‌های پروانه ای در آوان به فروش می‌رسند؟

شما می‌توانید انواع شیر‌های پروانه ای گیربکسی، چدنی، پنوماتیکی، فلنج دار، هم مرکز، غیر هم مرکز و ... را از ما در آوان خریداری کنید.

شیر پروانه ای چیست؟

شیر پروانه ای (باترفلای ولو یا Butterfly Valve) یکی از پرکاربردترین شیرآلات صنعتی است که مکانیزمی‌ چرخشی دارد و بیشتر برای قطع و وصل کردن جریان سیالاتی مانند آب، نفت و گاز مورد استفاده قرار می‌گیرد. باتر فلای ولو بر اساس استاندارد API609 ساخته شده و از یک دیسک چرخان برای مسدود کردن یا کنترل جریان استفاده می‌کند. باترفلای ولو بیشتر برای کاربردهای قطع و وصل استفاده می‌شود و به طور محدود در کاربرد‌های کنترل یا کاهش جریان هم مورداستفاده قرار می‌گیرد.

شیر‌های پروانه ای به عنوان شیرهای ربع گرد شناخته می‌شوند و معمولا در بازه ۹۰ درجه ای می‌چرخند؛ در نتیجه مسیر سیال را باز و بسته می‌کنند. به دلیل اینکه نحوه چرخش این شیر‌ها به حرکت بال‌های پروانه شباهت دارد، به نام شیر باتر فلای شناخته می‌شوند. فروش شیر پروانه ای بیشتر با هدف جلوگیری از خرابی شیر در مجاورت دما‌های زیاد و عوامل خورنده انجام می‌شود.

مشخصات شیر پروانه ای

  • وزن سبک
  • مناسب برای قطع و وصل و همچنین کنترل سیال
  • عملکرد سریع شیرهای پروانه‌ای برای باز و بسته شدن
  • قابلیت نصب در حالت‌های مختلف عمودی و افقی
  • قابلیت نصب عملگرهای برقی، مکانیکی، پنوماتیکی و…
  • بدون نیاز به تعمیر و نگهداری
  • افت فشاز اندکی را موجب میشود

انواع شیر باترفلای از نظر اتصال

در زمان خرید شیر پروانه ای باید با انواع این محصول آشنا باشید تا بتوانید بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنید. از نظر نحوه اتصال می‌توان این شیر‌ها را در دسته بندی زیر قرار داد:

انواع شیر پروانه ای از نظر اتصال

۱- باتر فلای ولو ویفری یا بدون فلنج

شیر پروانه ای ویفری عموما در خطوط لوله مورداستفاده قرار می‌گیرد و دارای دو تا چهار گیره است که از ارتعاش شیر در زمان عبور سیال جلوگیری می‌کنند. فروش شیر باتر فلای ویفری در سایز‌های زیر ۱۲ اینچ انجام می‌شود و معمولا استفاده از آن‌ها برای فشار‌های بالا مناسب نیست.

۲- باترفلای ولو لاگ

یکی دیگر از انواع باتر فلای ولو بدون فلنج، به نام لاگ تایپ یا انتهای خط شناخته می‌شود که ۴ تا ۲۰ گیره دارد و معمولا با استفاده از پیچ و مهره متصل می‌شود. بیشتر افرادی که با سیالات فشار بالا کار می‌کنند، به خرید شیر پروانه ای لاگ تایپ نیاز پیدا خواهند کرد.

۳- شیر پروانه ای دو سر فلنج

فروش شیر پروانه ای دو سر فلنج معمولا از سایز ۸ اینچ به بالا انجام شده و عملکرد آن با توجه به حجم سیال مشخص می‌شود. این نوع باترفلای ولو معمولا به صورت دستی طراحی می‌شود و می‌تواند فشار‌های بالا را تحمل کند.

۴- شیر باتر فلای با اتصال جوشی

ساخت شیر باتر فلای با اتصال جوشی معمولا با استفاده از فولاد انجام می‌شود و برای محیط‌هایی با درصد رطوبت بالا و خورندگی زیاد بسیار مناسب است. این مدل باترفلای ولو هم به صورت دستی و هم پنوماتیکی موجود است و می‌توان از آن در صنایع پزشکی، دارویی و غذایی استفاده کرد.

۵- شیر پروانه ای گیربکسی

یکی از پرکاربردترین این محصولات، باترفلای ولو گیربکسی است که یک چرخ دنده حلزونی در آن وجود دارد. فروش شیر پروانه ای گیربکسی معمولا در سایز‌های ۸ تا ۸۸ اینچ انجام می‌شود و می‌تواند نیرو را با استفاده از چرخ دنده‌‌های داخلی به شفت و دیسک منتقل کند.

انواع باترفلای ولو از نظر عملگر

بسته به اینکه نیرو‌های لازم برای چرخش شیر پروانه ای چگونه تامین شود، می‌توان این مدل از شیرآلات ربع گرد را در دسته‌‌های زیر قرار داد:

انواع شیر پروانه ای از نظر عملگر

۱- شیر پروانه ای پنوماتیکی یا بادی

اگر به دنبال خرید باتر فلای ولو با سرعت بالا هستید، پیشنهاد ما به شما نوع پنوماتیکی یا باد است. این مدل در دو نوع تدریجی و قطع و وصلی در بازار موجود است و در مواردی به کار می‌رود که محدودیتی برای کمپرسور باد وجود نداشته باشد. می‌توان گفت که قیمت شیر باترفلای پنوماتیکی در مقایسه با دیگر گزینه‌‌ها کمتر است. برای اطلاعات بیشتر به صفحه شیر پروانه ای با عملگر پنوماتیکی مراجعه فرمایید.

۲- باترفلای ولو برقی

خرید باترفلای ولو برقی بیشتر توسط افرادی انجام می‌شود که می‌خواهند خطوط لوله کشی خود را اتوماتیک کنند. این مدل از شیر‌های چهارزمانه سرعت کمتری در باز و بسته شدن دارند و در دو مدل ۴ تا ۲۰ میلی آمپر تدریجی یا قطع و وصلی ساخته می‌شوند.

بیشتر : خرید شیر پروانه ای با عملگر برقی

۳- شیر پروانه ای هیدرولیکی

شیر باتر فلای هیدرولیکی با استفاده از نیروی آب یا مایعات دیگر انرژی خود را تامین می‌کند. به طور معمول فروش باترفلای ولو هیدرولیکی در سایز‌های بزرگ انجام می‌شود و شما می‌توانید محصولاتی با اندازه ۲۰۰ اینچ را هم در این بازار پیدا کنید. برای خرید و یا استعلام قیمت به صفحه “شیر پروانه ای هیدرولیکی” مراجعه فرمایید.

کاربرد شیر پروانه ای

کاربرد شیر پروانه ای

  • صنایع نفت و گاز
  • پتروشیمی‌
  • تاسیسات ساختمانی
  • صنایع غذایی
  • آب و فاضلاب
  • نیروگاه‌ها
  • صنایع دریایی

باتر فلای ولو هم مرکز و غیر هم مرکز

یکی از قسمت‌های بسیار مهم در باترفلای ولو به نام دیسک شناخته می‌شود که تعیین کننده شرایط کاری این محصول مانند نوع سیال، فشار و دما است. این دیسک‌ها با توجه به نوع بدنه شیر پروانه ای در دو دسته هم مرکز و غیر هم مرکز قرار می‌گیرند. دیسک‌های هم مرکز قادر هستند که جریان را به دو قسمت مساوی تقسیم کنند و معمولا در دما‌ها و فشار‌های پایین مورداستفاده قرار می‌گیرند. به طور معمول از موادی مانند تفلون و‌ لاستیک در ساخت شیر‌های متحدالمرکز استفاده می‌شود و کلاس آن‌ها ۱۵۰ یا ۳۰۰ است. در مقابل دیسک‌های غیر هم مرکز حرکت بدون اصطکاکی را ایجاد میکند. شیر پروانه ای با استفاده از مواد فلزی ساخته شده اند و می‌تواند فشار و دمای بالا را به راحتی تحمل کنند.

انواع جنس بدنه و دیسک

به طور معمول در زمان خرید شیر پروانه ای باید بدانید که بدنه آن از چه جنسی ساخته شده تا متوجه شوید که آیا برای کاربرد موردنظر شما مناسب است یا خیر؟ به طور معمول باترفلای ولو از چدن ساخته می‌شود؛ اما می‌توان انواع دیگری مانند بدنه فولادی، استیل، پلیمر و آلومینیوم برنز را هم در میان محصولات موجود در بازار پیدا کرد. در ادامه به طور مختصر ویژگی‌های اصلیترین متریال سازنده بدنه شیر پروانه ای و شرایط کاری هریک را بیان کرد‌ه‌ایم.

  • شیر پروانه ای با بدنه چدنی برای کار در محیط‌های خورنده و دما‌های کمتر از ۱۲۰ درجه سانتی گراد
  • شیرآلات باترفلای با قابلیت کار در دمای ۱۲۰ تا ۹۰۰ درجه سانتی گراد و مناسب برای صنایع نفت و گاز
  • شیر پروانه ای استیل که برای کار در محیط‌هایی با رطوبت و خورندگی بالا مناسب است
  • باترفلای ولو پلیمری که از موادی مانند پلی پروپیلن، پلی اتیلن، PVC و UPVC ساخته شده و برای کار در دما‌هایی ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتی گراد مناسب است.
  • شیر پروانه ای با آلیاژ نیکل، برنز و آلومینیوم که برای کار با آب شور و محیط‌های خورنده مناسب هستند

علاوه بر جنس بدنه، جنس دیسک هم از مواردی است که در زمان خرید شیر پروانه ای باید به آن دقت کنید. در ساخت دیسک باترفلای ولو معمولا از چدن، آلومینیوم، کربن استیل، استنلس استیل، آلومینیوم برنز و آهن انعطاف پذیر ساخته می‌شود.

نحوه انتخاب شیر پروانه ای

در زمان خرید باترفلای والو باید نکاتی را در نظر داشته باشید تا بتوانید محصولی متناسب با شرایط خود را انتخاب کنید. از مهمترین نکات در زمان خرید شیر پروانه ای می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

نحوه انتخاب شیر پروانه ای

  • جنس بدنه و دیسک شیر پروانه ای
  • نوع سیال
  • میزان خورنده بودن محیط
  • فشار کاری
  • دمای کاری
  • شیوه اتصال
  • فضای نصب
  • نوع عملگر
  • استاندارد شیر پروانه ای
  • ابعاد استاندارد

محاسبه فشار در انتخاب شیر پروانه ای

یکی از پارامترهای بسیار مهمی که باید در زمان خرید انواع باترفلای ولو به آن دقت کنید، فشار واردشده به این سیستم است که روش‌های مختلفی برای محاسبه آن وجود خواهد داشت. این روش‌ها عبارتند از:

  • استفاده از جداول از پیش تعریف شده

در بسیاری از مواقع، سازندگان انواع شیر پروانه ای جدول‌هایی را به همراه این محصولات به بازار ارائه می‌دهند که کلاس فشاری هر شیر را مشخص کرده است. این کلاس بر اساس متریال به کار رفته در ساخت شیر پروانه ای و سایز آن تعیین می‌شود و به عنوان فشار اسمی موردتوجه است. بنابراین این امکان وجود دارد که قابلیت تحمل فشار در عمل، برای شیرهای چروانه ای قدری کمتر از بازه ذکرشده توسط سازنده باشد.

  • استفاده از روش تجربی

در روش تجربی هم معمولا افرادی که سابقه نصب و استفاده از این مدل شیرها را دارند، به طور تخمینی می‌گویند که چه فشاری را می‌تواند تحمل کند. اما باید بدانید که این روش چندان دقیق نیست و یک تخمین کلی یا چشمی را ارائه می‌دهد. به همین دلیل بهتر است به این تقریب‌ها توجهی نکرده و از روش دقیق دیگری که در ادامه توضیح داده شده استفاده کنید.

  • استفاده از نرم افزارهای محاسبه فشار

یکی دیگر از راه‌های دقیق برای محاسبه فشار شیر پروانه ای، استفاده از نرم افزارها است که با دریافت اطلاعاتی مانند جنس شیر، سایز، نوع سیال، محل نصب و جنس دیسک می‌توانند فشار را به طور دقیق برای شما مشخص کنند.

اجزا و ساختمان شیر پروانه ای

ساختمان و اجزا انواع باترفلای ولو با هم یکسان هستند و همه آنها مکانیزم ثابتی برای کنترل مسیر جریان خواهند داشت. این شیرها از سه قطعه اصلی ساخته شده‌اند که عبارتند از:

  • بدنه: بدنه باترفلای ولو هم نگهدارنده دیسک و شیر است که سیال از داخل آن عبور می‌کند و حتما باید از مواد مقاوم در برابر خوردگی و زنگ زدن ساخته شده باشد.
  • دیسک: مهمترین بخش در هر باترفلای ولو، دیسک آن است که می‌تواند از وسط یا گوشه باز شده و مسیر جریان را قطع و وصل کند. نحوه اتصال دیسک به بدنه است که فشار قابل تحمل توسط شیر چروانه ای را تعیین می‌کند.
  • سیت: به محل اتصال دیسک به بدنه سیت گفته می‌شود که علاوه بر کنترل حرکت دیسک، وظیفه آب بندی شیر و جلوگیری از نشتی را هم بر عهده دارد.

بسته به اینکه از چه متریالی برای ساخت بدنه، دیسک و سیت استفاده شود، قیمت شیر پروانه ای متفاوت خواهد بود. به همین دلیل شما باید جدول زیر را بررسی کنید تا بدانید که چه موادی برای تولید این قسمت‌ها استفاده می‌شوند و بتوانید تشخیص دهید که برای چه سیالاتی مناسب هستند.

متریال مناسب برای ساخت بدنه متریال ساخت دیسک متریال ساخت سیت
PVC

استنلس استیل

چدن

آلومینیوم برنز

کربن استیل

چدن

کربن استیل

استنلس استیل

آلومینیوم برنز

EPDM

NBK

Viton

PTFE

انواع کلاسهای باترفلای ولو

منظور از کلاس باترفلای ولو، میزان فشاری است که این مدل شیر صنعتی می‌تواند تحمل کند. معمولا فشار را بر حسب بار و PSI می‌سنجند که استاندارد سنجش آنها متفاوت خواهد بود. یعنی شیرهای پروانه ای که بر اساس استاندارد ANSI ساخته می‌شوند، در کلاس‌های ۱۵۰، ۳۰۰، ۶۰۰، ۹۰۰ قرار می‌گیرند. اما مواردی که بر اساس استاندارد bar ساخته شده‌اند، در کلاس‌های PN10، PN16 و PN25 دسته بندی می‌شوند.

نحوه عملکرد شیر پروانه ای

عملکرد شیر پروانه ای بر مبنای یک چرخش ۹۰ درجه در دیسک است که می‌تواند حالت‌ها شیر را از باز به بسته یا برعکس تغییر دهد؛ به همین دلیل به این مدل شیرها، شیر ربع گرد هم گفته می‌شود. انرژی لازم برای باز و بسته شدن این دیسک یا دستگیره، از عملگرهای شیر پروانه ای به دست می‌آیند که در دسته‌های پنوماتیکی، برقی، هیدرولیکی و دستی یا گیربکسی تقسیم بندی می‌شوند. نکته مهم اینجا است که شیرهای پروانه ای باید به طور دائم روانکاری شوند تا سایشی در بدنه آن‌ها به وجود نیاید.

سفارش ساخت و خرید شیر پروانه ای از آوان ولو

شیر پروانه ای یکی از پرکاربردترین انواع شیرآلات یک چهارم دور برای کنترل جریان سیالات مختلف است؛ شما می‌توانید برای خرید شیر پروانه ای را با قیمت رقابتی از آوان ولو خریداری کنید. ما انواع شیرآلات پروانه ای را با کیفیت بالا و بر اساس نیاز شما تولید کرده و از بهترین متریال در ساختار آن‌ها استفاده می‌کنیم. شما می‌توانید برای اطلاع از قیمت باترفلای ولو و خرید این محصول با ما در آوان تماس بگیرید.

قیمت شیر پروانه ای

قیمت شیر پروانه ای دارای بازه بسیار گسترده ای است و معمولا بر اساس معیار‌های مختلفی تعیین می‌شود که از مهمترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اندازه و ابعاد شیر پروانه ای
  • جنس متریال بدنه و دیسک
  • قابلیت تحمل فشار و دما
  • نوع شیر پروانه ای
  • نوع عملگر شیر پروانه ای

شما می‌توانید بهترین قیمت شیر پروانه ای را از ما در آوان بخواهید؛ زیرا ما تولیدکننده این نوع شیرآلات هستیم و می‌توانیم با حذف واسطه‌‌ها در خرید، قیمت خود را تضمین کنیم.

لیست قیمت شیر پروانه ای

مدل شیر پروانه ای سایز (اینچ) جنس بدنه، دیسک و سیت کلاس قیمت
ویفری ۲ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۳ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۴ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۵ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۶ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۸ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۱۰ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۱۲ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۱۴ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۱۶ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۱۸ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۲۰ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
لاگ ۲ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
لاگ ۲/۱ ۲ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
لاگ ۳ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
لاگ ۴ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
لاگ ۵ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
لاگ ۶ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
لاگ ۸ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
لاگ ۱۰ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
لاگ ۱۲ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
لاگ ۱۴ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
لاگ ۱۶ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
لاگ ۱۸ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
لاگ ۲۰ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
لاگ ۲۴ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
لاگ ۲۸ فولاد، استیل ۳۱۶، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
فلنج دار ۲ چدن، استیل، EPDM PN16 تماس بگیرید
فلنج دار ۲/۱ ۲ چدن، استیل، EPDM PN16 تماس بگیرید
فلنج دار ۳ چدن، استیل، EPDM PN16 تماس بگیرید
فلنج دار ۴ چدن، استیل، EPDM PN16 تماس بگیرید
فلنج دار ۵ چدن، استیل، EPDM PN16 تماس بگیرید
ویفری ۲ چدن نشکن، آلومینیوم، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۲/۱ ۲ چدن نشکن، آلومینیوم، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۳ چدن نشکن، آلومینیوم، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۴ چدن نشکن، آلومینیوم، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۵ چدن نشکن، آلومینیوم، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۶ چدن نشکن، آلومینیوم، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۸ چدن نشکن، آلومینیوم، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۱۰ چدن نشکن، آلومینیوم، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۱۲ چدن نشکن، آلومینیوم، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۱۴ چدن نشکن، آلومینیوم، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۱۶ چدن نشکن، آلومینیوم، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۱۸ چدن نشکن، آلومینیوم، EPDM ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۲۰ چدن نشکن، استیل، PTFE ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۲ چدن نشکن، استیل، PTFE ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۲/۱ ۲ چدن نشکن، استیل، PTFE ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۳ چدن نشکن، استیل، PTFE ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۴ چدن نشکن، استیل، PTFE ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۵ چدن نشکن، استیل، PTFE ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۶ چدن نشکن، استیل، PTFE ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۸ چدن نشکن، استیل، PTFE ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۱۰ چدن نشکن، استیل، PTFE ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۱۲ چدن نشکن، استیل، PTFE ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۱۴ چدن نشکن، استیل، PTFE ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۱۶ چدن نشکن، استیل، PTFE ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۱۸ چدن نشکن، استیل، PTFE ۱۵۰ تماس بگیرید
ویفری ۲۰ چدن نشکن، استیل، PTFE ۱۵۰ تماس بگیرید
4.5/5 - (2 امتیاز)
سایر خدمات آوان ولو
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *